.
 .

Het goede doel van de rally – Spieren voor Spieren

In Nederland hebben 20.000 kinderen door hun spierziekte te maken met spierzwakte of uitval van hun spieren. De impact op hun leven en dat van hun familie is groot. Toch gaan ze elke dag weer vol optimisme aan, met een bewonderenswaardige moed, kracht en strijdlust.

Opgericht en geïnspireerd door topsporters, gebruiken we onze gezonde spieren om geld in te zamelen voor zieke spieren. Gaan we samen tot het uiterste om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. 

Dat kan alleen als we vooruitgang blijven boeken. En hoewel de wetenschappelijke ontwikkelingen hard gaan, en er steeds meer nieuwe behandelingen komen, duurt het vaak te lang voordat kinderen daar profijt van hebben. Spieren voor Spieren vindt dat zij niet kunnen wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel.

Daarom verbinden en activeren we kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als wij vol voor gaan. Samen gebruiken we onze gezonde spieren om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.

Kijk naar deze indrukwekende video van Kind-Ambasadeur Guus 

.

E-mailen
Info