.
 .

 Rally 2024 levert €15.000 op voor Spieren voor Spieren!  

De Spieren voor Spieren Rally 2024, gehouden op zaterdag 8 juni 2024 vanuit Gorssel door de Achterhoek, was een groot succes. Met prachtig weer, 53 deelnemende equipes, en een indrukwekkend eindresultaat: een cheque van €15.000 die door oud-topvolleybalster Manon Flier in ontvangst werd genomen namens de stichting Spieren voor Spieren.

Deze negende editie van de rally, georganiseerd door Rotary Gorssel, leverde dankzij de inschrijfgelden van de deelnemers, ondersteund door de vele sponsoren een aanzienlijk bedrag op. Bij de finish, bij het Bosrestaurant in Joppe, spraken oud-topvolleybalster en ambassadeur van Spieren voor Spieren Manon Flier, en Barend Cornet, medewerker van de stichting, de deelnemers en aanwezigen toe. Ze benadrukten dat de opbrengst van de rally zal worden besteed aan behandeling en onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Voorzitter Dietmar Serbée van Rotaryclub Gorssel overhandigde de cheque aan Manon Flier en Barend Cornet. Voorzitter Dietmar Serbée van Rotaryclub Gorssel overhandigde de cheque aan Manon Flier en Barend Cornet.


Opvallend was de grote aanwezigheid van nieuwe deelnemers, naast de ervaren rallyrijders. De rally heeft na negen edities een reputatie opgebouwd als een sportief, uitdagend, en vooral ook gezellig evenement. In de Sportklasse was de strijd hevig, met Jelte van der Meulen en Gijs Alink als winnaars. In de Tourklasse ging de winst naar Klaasje Koopman en Leo Smits. 

  • Bekijk hier de volledige uitslag.
  • Bekijk hier de foto's!


2025 wordt een jubileum jaar! 

Dan zal de 10de editie van deze zeer populaire rally zijn weer van start gaan. Het evenement, met start in het centrum van Gorssel, wordt dit jaar verreden op zaterdag 31 mei 2025. De inschrijving voor deze uitdagende en zeer gezellige rally voor het goede doel is geopend!

De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief en laagdrempelig evenement waaraan behalve ervaren rijders ook beginnende (soms zeer jonge) talenten deelnemen. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s, waaronder veel cabrio’s.

Pittig en uitdagend

Het team van RallyControl (Jaap Jongman) heeft weer een bijzondere rit uitgezet, startend in hartje Gorssel. Pittig in de Sportklasse voor de ervaren rijders, uitdagend voor deelnemers in de Tourklasse.
 
Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner.

U kunt ook de rally van 2024 sponsoren

De rally wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren die Rotary Gorssel wist aan te trekken. Wilt u ook als sponsor uw bijdrage leveren? Bekijk het overzicht van de mogelijkheden en de kosten.  

Geniet na van eerdere rally's

Foto's 2022 met dank aan Eddy Boerman

Zo leuk is deze rally

Hoe leuk is de Spieren voor Spieren Rally? Kijk de video en u weet het. En daarna: inschrijven!

Het goede doel

Spieren voor Spieren wil kinderen met een spierziekte uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen. Spieren voor Spieren is een landelijke organisatie met een sterke en betrouwbare uitstraling en een professionele aanpak..

E-mailen
Info